SFATURI DESPRE CAINI si PISICI

Articole medicale, informatii generale, sfaturi si indicatii pentru ingrijirea cainelui sau pisicii tale

ARTICOLE GENERALE

Informatii generale, sfaturi si indicatii inainte de prezentarea la clinica

Articole medicale
Slide background

ÎNSCRIERE DOG SUMMER SCHOOL @ MDP VET

datele tale, datele câinelui, data preferată de partcipare

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Datele Proprietarului


Datele Câinelui


Alegeți weekendul preferat

CE ESTE DOG SUMMER SCHOOL @ MDP VET?

despre ce discutăm, cu cine discutăm

Dacă ai ajuns aici inseamnă că te interesează proiectul DOG SUMMER SCHOOL @ MDP VET și ne bucurăm pentru asta. DOG SUMMER SCHOOL @ MDP VET este un proiect cu participare gratuită si adresează proprietarilor de câini care vor sa învețe lucruri noi sau să iși îmbunătățească cunoștințele legate de abordarea în diferite situații a prietenului lor necuvântător, câinele.

 

Vom încerca să răspundem la întrebări pe care le-am auzit mai mereu legate de abordarea corectă în diferite situații, pre-dresajul si dresajul, alimentația corectă a câinelui, prevenția diferitelor probleme medicale ce apar frecvent, ce este corect si ce este complet greșit în modul nostru de a interacționa cu câinele.

 

Pentru a răspunde la aceste întrebări am pregătit o echipa de 3 iubitori de câini cu experiență de peste 15 ani în domeniul chinologic: DRESORUL, CRESCĂTORUL ȘI MEDICUL VETERINAR.

CUM ȘI UNDE SE DESFĂȘOARĂ?

unde ne întâlnim și când ne întâlnim

Proiectul are 2 părți - o parte teoretică și una practică. În partea teoretică vom discuta și vom interacționa pe temele descrise mai sus. În partea practică vă veți întalni împreună cu câinele vostru cu Alex Davidescu, pentru 2 ședințe de dresaj și evaluare gratuite.

 

Pentru că știm că vor fi foarte mulți doritori am ales să organizăm partea teoretică pe grupe de maxim 10 partcipanți, în fiecare weekend, intre 15 iulie 2017 și 27 august 2017. Cu alte cuvinte, vă lăsăm posibilitatea să vă alegeți weekendul pe care îl preferați și încercăm să vă încadrăm în grupa aferentă acelui weekend. Partea teoretică a proiectului durează aproximativ 3 ore.

 

Partea teoretică se defășoară în cadrul Clinicii veterinare MDP Vet, în strada Armeniș nr.2, Sector 3, București, începând cu data de 15 iulie 2017. Mai multe indicații și harta către noi le găsiți în secțiunea de contact a sit-ului.

 

Grupele pentru partea practică , datele de desfășurare și locația vor fi anunțate ulterior de Alex Davidescu participanților. Partea practică se va desfășura în timpul săptămânii (nu în weekenduri).

 

 

ȘI MAI MULTE AVANTAJE

consulație generală gratuită, sedințe de dresaj gratuite, cadou gratuit

Pentru că sunteți in vizită la MDP Vet și vrem să aveți o experiență memorabilă am pregătit o serie de cadouri pentru voi.

 

  • O CONSULTAȚIE GENERALĂ GRATUITĂ cu unul din medicii MDP Vet
  • 2 ȘEDINȚE DE DRESAJ CU ALEX DAVIDESCU
  • UN PACHET CADOU oferit de furnizorii noștri medicali, special pentru câinii voștri