SFATURI DESPRE CAINI si PISICI

Articole medicale, informatii generale, sfaturi si indicatii pentru ingrijirea cainelui sau pisicii tale

ARTICOLE GENERALE

Informatii generale, sfaturi si indicatii inainte de prezentarea la clinica

Articole medicale
DERMATOLOGIE SI OFTALMOLOGIE

dermatologie veterinara monica bilan

MDP Vet ofera servicii complete dermatologie si oftalmologie veterinara: consultatii de specialitate, examene microbiologice si microscopice, punctii biopsice si diagnostic histopatologic, interventii chirurgicale reparatorii, etc. 

DERMATOLOGIE

Dr. Monica Bilan este unul din medicii MDP Vet implicați în rezolvarea cazurilor dermatologice. Împreună am diagnosticat, tratat și vindecat cu succes sute de pacienți și le-am redat fericirea și sănătatea.

 

 

OFTALMOLOGIE

Pentru examenele oftalmologice veterinare, prelevam probe specifice si putem asigura interventii in sfera oculara, acoperind o gama vasta de afectiuni la acest nivel. Printre interventiile pe care le executam se numara proceduri reparatorii (reducerea luxatiior de glob ocular, cherry-eye etc) sau cu rol de preventie (liftinguri si interventii pe pleoape). 

 

Pentru programarea unei consultatii cu unul din medicii nostri nu ezitati sa ne contactati. Puteti folosi formularul de programari disponibil in aceasta pagina sau sectiunea de contact.

PRETURI PROCEDURI
Preturi Dermatologie
Preturi Oftalmologie

Serviciile si preturile listate au rol informativ. Pot exista variatii in functie de fiecare caz. Desi doua cazuri pot avea aceeasi simptomatologie si chiar si acelasi diagnostic, investigatiile si tratametele pot fi complet diferite. Va recomandam sa nu tratati animalul acasa fara recomandarea si diagnosticul unui medic veterinar (chiar daca in trecut pacientul a fost suferind de o afectiune cu aceeasi simptomatologie). 


CONTROLUL DERMATOLOGIC

Ce este controlul dermatologic veterinar

In acest articolul va vom da cateva sfaturi utile inainte de prezentarea cu pacientul pentru un control dermatologic veterinar complet. Controlul dermatologic veterinar nu este echivalentul Consultului dermatologic. Controlul dermatologic include Consultul dermatologic plus o gama larga de proceduri specifice (recoltari, teste de alergie, analize de laborator, examinari, etc.)

CITESTE TOT ARTICOLUL

 

dermatologie cover


MEDICI DERMATOLOGiE / OFTALMOLOGiE
georgiana-mdp-vet-2016
Dr. Georgiana Dutu
Medic veterinar
roxana-mdp-vet-2016
Dr. Roxana Teodorescu
Medic veterinar
monica-mdp-vet-2016
Dr. Monica Bilan
Medic veterinar