SFATURI DESPRE CAINI si PISICI

Articole medicale, informatii generale, sfaturi si indicatii pentru ingrijirea cainelui sau pisicii tale

ARTICOLE GENERALE

Informatii generale, sfaturi si indicatii inainte de prezentarea la clinica

Articole medicale
CHIRURGIE VETERINARA

FOLOSIM PROTOCOALE BINE STABILITE

chirugie_paginaIn cadrul MDP Vet efectuam interventii de mica si mare chirurgie veterinara. Ne bazam pe o serie de protocoale pre-operatorii, intra-operatorii si post-operatorii bine stabilite. Astfel siguranta si sansele de reusita sunt sporite indiferent de complexitatea interventiei chirurgicale.

 

Toate interventiile chirurgicale in cadrul MDP Vet se fac pe baza de programare. (exceptie de la aceasta regula o fac urgentele) Pacientul trebuie sa nu fi fost hranit cu minim 8 ore inaintea interventiei. Indiferent de interventia chirurgicala, pacientul trebuie sa aiba un set minim de analize de sange. Medicul poate cere in functie de rezultate extra investigatii. El decide in final daca pacientul este apt pentru interventie. Tipul de anesetezie folosit este ales de medicul veterinar. Decizia ii apartine in totalitate.

 

Efectuam o gama larga de interventii care acopera un spectru larg: chirurgie oromaxilo-faciala si oftamologica, obstetrica-ginecologica, chirurgia tubului digestiv, chirurgia aparatului urinar, ortopedica, toracica pana la chirurgie oncologica si cutanata.

 

Pentru programarea unei consultatii cu unul din medicii nostri nu ezitati sa ne contactati. Puteti folosi formularul de programari disponibil in aceasta pagina sau sectiunea de contact.

Preturi chirurgie Obstetrica-Ginecologie
Preturi chirurgie Gastroenterologica
Preturi chirurgie Oncologica
Preturi chirurgie Oftalmologica
Preturi chirurgie Oromaxilofacială
Preturi chirurgie Urologie
Preturi chirurgie Toracica
Preturi chirurgie Ortopedica
Preturi anestezie

 

INAINTE DE O INTERVETIE CHIRUGICALA

In acest articol va vom da cateva informatii si sfaturi pe care trebuie sa le urmati inainte de o interventie chirurgicala la Clinica Veterinara NON STOP MDP Vet, Str. Armenis Nr.2, Sector 3.

Pentru orice interventie chirurgicala, indiferent de complexitate, aveti nevoie de programare. Programarea se poate face telefonic la numarul 0374.91.99.99 sau online ……

 

CITESTE TOT ARTICOLUL

chirurgie veterinara mdp vet


 

MEDICI CHIRURGIE VETERINARA
georgiana-mdp-vet-2016
Dr. Georgiana Dutu
Medic veterinar
roxana-mdp-vet-2016
Dr. Roxana Teodorescu
Medic veterinar
monica-mdp-vet-2016
Dr. Monica Bilan
Medic veterinar
Clinica Veterinara NON STOP MDP Vet, Str. Armenis nr.2
Dr. Vlad Diaconescu
Medic veterinar